Op deze pagina kunt u alle relevante informatie vinden met betrekking tot oogchirurgie. Antwoord op uw vragen over ooglaserbehandelingen, lensimplantaten of staarbehandeling worden hier beantwoord.

Informatie ooglaseren

Ooglaseren is een medische ingreep die ervoor zorgt dat u goed kunt zien zonder dat u contactlenzen of een bril nodig heeft. Er zijn verschillende manieren van ooglaseren. Een uitgebreid gratis vooronderzoek zal uitkomst bieden of u geschikt bent voor een behandeling en welke methode het beste bij uw ogen past. Vervolgens gaan we kijken bij welke kliniek u terecht kunt. Lees hier meer informatie over ooglaseren.

Nieuws

Ooglaseren is een ingreep welke altijd in vernieuwing is. Elk jaar zijn er wel weer ontwikkelingen op het gebied van ooglaseren. Op deze ooglaser nieuws pagina blijft u op de hoogte van deze ontwikkelingen en ook van de nieuwtjes van Intake Centrum Nederland.

Veel gestelde vragen ooglaseren

Op deze pagina vindt u een overzicht van veel gestelde vragen over ooglaseren. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.