artikel: Onafhankelijk advies ooglaseren

  • 1 februari 2015

Intake Centrum Nederland voert vooronderzoeken uit ten behoeve van ooglaserbehandelingen of lensimplantaten. Aan de hand van de uitkomsten wordt een onafhankelijk en vrijblijvend advies ooglaseren gegeven. Het Intake Centrum heeft afspraken met verschillende klinieken door het hele land waar een behandeling kan plaatsvinden.

 

Intake Centrum Utrecht

‘Ons doel is om een onafhankelijke medische basis te leggen zodat er een verantwoord besluit kan worden genomen om vervolgens tot een behandeling over te gaan’. Dat geeft Ramon Meijer van Intake Centrum Nederland aan, dat gevestigd is aan de Einsteindreef  in Utrecht.

Klanten gaan uiteindelijk alleen nog maar voor de behandeling zelf naar de kliniek, alle overige onderzoeken en controles vinden gewoon plaats bij het Intake Centrum in Utrecht. De onderzoeken worden gedaan door specialisten met meer dan 10 jaar ervaring in de ooglaserwereld, waaronder natuurlijk een optometrist.

 

Ooglaserbehandeling

Een behandeling streeft naar hetzelfde zicht als met een bril of lenzen. Soms zelfs beter. Ooglaserbehandelingen zijn mogelijk bij een sterkte van +6 tot -12. Bij hogere sterkten zijn er wellicht andere opties zoals een lensvervanging of voorzetlensje. Voor de leesbril zijn er tegenwoordig ook verschillende mogelijkheden.

Er zijn verschillende ooglaserbehandelingen dus het is verstandig om u goed te laten informeren over de mogelijkheden hiervoor. Tijdens een ooglaser vooronderzoek kunnen wij onafhankelijk advies bieden op het gebied van ooglaseren.

 

Gratis vooronderzoek ooglaseren

In de komende periode is het vooronderzoek van ruim anderhalf uur geheel gratis. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Intake Centrum Nederland voor je kan betekenen.

 

Intake Centrum Nederland

Einsteindreef 105, 3562 GB, Utrecht

Tel: 06-17413030.

www.intakecentrum.nl

info@intakecentrum.nl