Onafhankelijk advies over ooglaseren

  • 8 februari 2015

Intake Centrum Nederland voert oogheelkundige onderzoeken uit ten behoeve van een ooglaserbehandeling of lensimplantaten. Aan de hand van de uitkomsten wordt een onafhankelijk en vrijblijvend advies gegeven waarin bepaald wordt of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Het Intake Centrum heeft afspraken met verschillende gerenommeerde ooglaserklinieken voor de uitvoering van een daadwerkelijke behandeling.

Intake Centrum Nederland

‘Ons doel is om een onafhankelijke medische basis te leggen zodat er een verantwoord besluit kan worden genomen om vervolgens tot een behandeling over te gaan’. Dat geeft Ramon Meijer van Intake Centrum Nederland aan, dat gevestigd is aan de Einsteindreef in Utrecht. Klanten gaan uiteindelijk alleen nog maar voor de behandeling zelf naar de ooglaserkliniek, alle overige onderzoeken en controles vinden gewoon plaats bij Intake Centrum in Utrecht. De onderzoeken worden gedaan door specialisten met meer dan 10 jaar ervaring in de ooglaserwereld, waaronder natuurlijk een optometrist.

Ooglaserbehandeling?

Een behandeling streeft ernaar dat je hetzelfde zicht hebt als met een bril of lenzen. Soms zelfs beter. Een ooglaserbehandeling is mogelijk bij een sterkte van +6 tot -12. De ooglaserbehandelingen die het meest voorkomen zijn:
• Intralasik
• Lasek

Alternatieve ooglasermethodes

Mocht u niet in aanmerking komen zijn er andere mogelijkheden. Bij hogere sterkten een optie als een lensvervanging of een voorzetlensje in het oog bijvoorbeeld de behandeling die het beste bij u past. Voor mensen met een leesbril zijn er tegenwoordig ook mogelijkheden in de vorm van het implanteren van multifocale lenzen.

Gratis vooronderzoek ooglaseren

Het vooronderzoek, dat ruim anderhalf uur in beslag neemt, geheel gratis. Neem vrijblijvend contact op om afspraak te maken voor een vooronderzoek voor ooglaseren en om te kijken wat Intake Centrum Nederland voor je kan betekenen.