Ooglaseren vergelijken

  • 10 maart 2015

Een ooglaserbehandeling is een ingreep die u niet dagelijks ondergaat en waar u goed over moet nadenken en volledig achter moet staan. Er zijn op dit moment veel ooglaserklinieken waardoor het voor u niet meer te overzien is. Intake Centrum Nederland wil graag overzicht voor u creëren. Vandoor dat wij een gratis onafhankelijk vooronderzoek aanbieden.

Onafhankelijk advies

In principe is het zo dat als u bij de ene kliniek geschikt bent voor een ooglaserbehandeling dan zult u dat ook bij een andere kliniek zijn. Er zijn echter specialisten die strenger selecteren dan volgens de consensus nodig is. Omdat Intake Centrum constant in contact staat met alle specialisten van de klinieken kennen wij de persoonlijke voorkeuren van de specialisten en zullen u conform informeren.

Waarom Intake Centrum

Bij Intake Centrum zijn de metingen totaal onafhankelijk van de kliniek waar een behandeling plaatsvindt en zijn gebaseerd op de consensus refractiechirurgie 2006/2009. Aan de hand hiervan geven wij u een onafhankelijk advies ooglaseren waarin we bepalen of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Intake Centrum is een ooglaserkliniek in Utrecht.

Ooglaseren vergelijken

Voor u een ooglaserbehandeling ondergaat kunt u via internet opzoek gaan naar de kwaliteit van diverse ooglaserklinieken in Nederland. Er zijn verschillende websites die ooglaserklinieken vergelijken en klanten vragen een ervaring achter te laten op deze site. Echter is een face-to-face gesprek wat ons betreft veel fijner vinden wij bij Intake Centrum.

Gratis vooronderzoek ooglaseren

Om te kijken of uw ogen geschikt zijn voor ooglaseren kunnen wij een ooglaser vooronderzoek inplannen. Tijdens het vooronderzoek kunnen wij zeggen of uw ogen in aanmerking komen voor het ooglaseren en welke methode het beste bij uw ogen past. Uiteindelijk kijken we samen naar een geschikte kliniek voor ooglaseren in Utrecht.