De Lasik ooglaserbehandeling is afkomstig uit de Verenigde Staten en heeft wereldwijd al miljoenen mensen met succes weten te behandelen. Hiermee is het de meest uitgevoerde manier van ooglaseren.

Lasik ooglaseren

Bij de LASIK-methode wordt een klein gedeelte van de buitenste laag van het hoornvlies deels losgehaald. Na het prepareren van de zogenaamde flap wordt het hoornvlies via verdamping gemodelleerd tot de juiste kromming. De pijnloze behandeling met druppelverdoving duurt 2,5 seconden per dioptrie.

Snelle methode

Dus zelfs bij zeer hoge sterktes bent u altijd binnen slechts een halve minuut geholpen. Naast de voordelen dat de LASIK-methode nagenoeg pijnloos is, u direct ‘zichtbaar’ resultaat merkt, en de snelste genezing geeft, heeft deze methode het voordeel dat uw twee ogen direct achter elkaar behandeld kunnen worden.

Overige ooglaserbehandelingen

Is de Lasik methode toch niet de ooglaserbehandeling waar u naar opzoek was? Kijk dan naar een andere ooglaserbehandeling. Aantekening hierbij is wel dat een uitgebreid vooronderzoek uitsluitsel kan geven over welke methode het beste bij uw ogen past.