Zijn er hulpmiddelen als een bril of contactlenzen nodig om goed te kunnen zien? Of is uw zicht gewoon slecht maar zijn de hulpmiddelen niet gewenst? Ooglaseren is dan dé oplossing om voorgoed afscheid te nemen van uw slechte zicht. Intake centrum biedt gratis een ooglaser vooronderzoek aan om te kijken welke behandeling het beste bij uw ogen past. Daarna kunnen wij een afspraak maken met een ooglaserkliniek naar uw wens om uw ogen te laseren.

Wat is ooglaseren?

Kort gezegd is ooglaseren een medische ingreep die ervoor zorgt dat u goed kunt zien zonder dat uw contactlenzen of een bril nog heeft. Er zijn verschillende manieren van ooglaseren. Een uitgebreid, en bij ons gratis, vooronderzoek zal uitkomst bieden welke methode het beste bij uw ogen past.

Is ooglaseren veilig?

De angsten die mensen hebben voor ooglaseren zijn niet gegrond, het is zelfs een pijnvrije ingreep. Wat als een ooglaserbehandeling mislukt? Kan ik na een ooglaseroperatie nog zien? Allemaal fabels over ooglaseren. De kans op complicaties bij uw ogen laseren zijn net zo klein als bij een ‘normale’ medische behandeling. Als er complicaties optreden zijn er veel nacontroles om dit direct op te lossen.

Hoe werkt een ooglaserbehandeling?

Er zijn verschillende manieren om uw ogen te laseren. Ooglaserbehandelingen worden al ruim 30 jaar met succes uitgevoerd. Sterker nog de technieken worden alleen maar beter. De meest uitgevoerde methode, de Lasik behandeling is opgevolgd door de meest moderne manier van ooglaseren, de Intralasik methode.

Intralasik-ooglaseren

Intralasik ooglaserbehandeling

 

Naast deze methode is er ook de Lasek methode. Dit is een manier die zeer snel en eenvoudig gedaan kan worden.

lasek-ooglaseren

Lasek ooglaserbehandeling

 

Gratis ooglaser vooronderzoek

Bij ons kunt u op dit moment profiteren van een gratis ooglaser vooronderzoek. In een uitgebreid onderzoek wat wel 1,5 uur duurt wordt er gekeken welke manier voor ooglaseren het beste bij uw ogen past. Tijdens het vooronderzoek krijgt u wel druppels toegediend waardoor wij adviseren iemand mee te nemen die u naar huis kan rijden.

Waar mijn ogen laseren?

Na het onderzoek kunnen wij aangeven of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling en in overleg kunnen we kijken naar een geschikte ooglaserkliniek om daadwerkelijk uw ogen te laten laseren.

Ooglaseren Utrecht

Bent u opzoek voor ooglaseren in Utrecht bekijk dan welke ooglaserkliniek daar zijn. Intake Centrum geeft gratis onafhankelijk advies over oogheelkundige onderzoeken.