Voor onafhankelijk advies voor ooglaseren kunt u terecht bij Intake Centrum in Utrecht. Naast vooronderzoeken voor een ooglaserbehandeling kunt u ook terecht voor onderzoeken voor staarbehandeling of lensimplantatie bij onze ooglaserkliniek in Utrecht.

Ooglaserkliniek Utrecht

Twijfelt u over een ooglaserbehandeling in Utrecht maar weet u niet naar welke kliniek u moet gaan? Intake Centrum Utrecht geeft tijdens een gratis ooglaser vooronderzoek onafhankelijk advies over refractiechirurgie.

Modern Intake Centrum

Bij het Intake Centrum in Utrecht werken wij met de modernste apparatuur om uw ogen goed te kunnen beoordelen en een passend advies te geven op het gebied van ooglaseren. Wij controleren onder andere de volgende punten:
• topografie van het oog door middel van de Pentacam
• oogdruk meting
• controle van het netvlies
• controle van de traanproductie
• meting van de refractieve afwijking

Route naar oogkliniek

ooglaserkliniek-utrechtIntake Centrum ligt aan de noordelijke rondweg van Utrecht en is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. Als u met de auto komt kunt u gratis parkeren op ons eigen terrein. Voor een passende routebeschrijving kunt hier kijken.

Ooglaserklinieken Utrecht

In Utrecht zijn verschillende ooglaserklinieken te vinden waar uw ogen gelaserd kunnen worden. In totaal zijn er in de province Utrecht vier verschillende klinieken gevonden.

Overigens kunt u er ook voor kiezen om voor de behandeling eenmalig naar een ooglaserkliniek buiten de omgeving van Utrecht te gaan. Alle voor- en nacontroles kunnen gewoon bij het Intake Centrum in Utrecht plaatsvinden.