Als u uw ogen laat laseren via Intake Centrum Nederland krijgt u een zeer goede  voor- en nazorg. Deze zorg is geheel  inbegrepen bij de prijs van de behandeling!

Voordat er een ooglaserbehandeling kan plaatsvinden vindt er een zeer uitgebreid onderzoek plaats waarin we kijken of uw ogen geschikt zijn en voor welk type behandeling u in aanmerking komt. Tijdens dit gratis vooronderzoek bespreken we alle mogelijkheden en uw vragen. Tussen het vooronderzoek en de daadwerkelijke behandeldag moeten wettelijk minstens 5 werkdagen zitten.

U bent natuurlijk ook benieuwd naar de ooglaser tarieven. Een ooglaserbehandeling is doorgaans niet heel goedkoop. De verschillende klinieken in Nederland hanteren allemaal andere prijzen. Er is duidelijk een onderscheid te zien in ‘goedkope’ , ‘middenklasse’ en ‘duurdere’ klinieken. Sommige klinieken werken ook nog met toeslagen waardoor het lastig is om de uiteindelijke prijs te achterhalen én een vergelijking te maken tussen de klinieken. Intake Centrum Nederland doet dit samen met u en helpt u bij uw keuze.

Welke ooglaserkliniek?

Als een kliniek relatief lage ooglaser tarieven aanbiedt betekent dit niet automatisch dat de behandeling van mindere kwaliteit zal zijn. Wel moet u er zich van bewust zijn dat deze klinieken kunnen bestaan door dat ze (veel) meer klanten behandelen. Dit betekent vrijwel altijd dat de tijd die per klant besteed wordt minder zal zijn dan bij de klinieken in de wat hogere prijsklasse. Intake Centrum Nederland vangt dit nadeel gedeeltelijk weg doordat u bij ons wel de tijd heeft om diepgaand op uw wensen in te gaan.

De ooglaser tarieven voor uw behandeling hangt uiteindelijke af van de kliniek waar u behandeld wilt worden. Tegenwoordig vergoeden veel zorgverzekeraars een deel van de kosten vanuit de aanvullende verzekering. Of u daarvoor in aanmerking komt kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar of nalezen in de polisvoorwaarden.  Er zijn al behandelingen van af €649 per oog.

Afhankelijk van uw oogafwijking en de conditie van uw oog, stellen we een persoonlijke behandeling voor. Daarna geven we u informatie mee, zodat u thuis rustig na kunt lezen wat de behandeling inhoudt.

Vooronderzoek

Uitgebreid vooronderzoek,  (ruim 1,5 uur)   €100,-           GRATIS ! !
 Ooglaser Tarieven      1 oog   2 ogen
 IntraLasik vanaf    € 975,-  € 1.950,-
 LASEK vanaf    € 649,-  € 1.398,-
 Gepersonaliseerde behandeling vanaf     € 100,-  €    200,-
 Lensimplantaten vanaf       € 4.950,-
                                   

De ooglaser tarieven zijn altijd inclusief:

  • Zeer uitgebreid vooronderzoek door middel van geavanceerde apparatuur
  • Oogmetingen door een ervaren en gediplomeerd optometrist
  • Ten minste 4 controles na uw behandeling
  • Eventuele nabehandeling binnen 1 jaar

Een ooglaserbehandeling lijkt wellicht kostbaar, maar bedenkt goed dat het resultaat van een ooglaserbehandeling blijvend is en hierdoor veel voordeliger dan het aanschaffen van contactlenzen of een bril.